Werkwijze

een no-nonsense aanpak!

1: Het plan

Voordat we beginnen gaan we samen met u alle wensen op papier zetten en bedenken we samen het plan dat past bij u en uw (nieuwe) website. Na deze stap gaan we door…

Wij zien een website een beetje als een woning. U kunt helemaal zelf bepalen hoeveel kamers het heeft, hoe groot de kamers zijn en hoe de indeling zal zijn. Wij zijn de aannemer en u bepaald wat u wilt en hoeveel verdiepingen uw woning heeft. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk; of u nu dubbel of enkel glas wilt, stenen vloer of een duur laminaat wenst.

Samen met u maken wij een plan voor uw website. Het idee wat u heeft gaan wij omzetten naar een haalbaar plan en zullen u op weg helpen als dat nodig is. Het bouwen van een website is hetzelfde als een huis, steen voor steen werken we aan het eindresultaat.

2: Design

Nadat we het plan gemaakt hebben en eventueel in fases te werk gaan, starten we het ontwerpproces. Dit is het belangrijkste onderdeel want nu wordt het resultaat bepaald!

Een ontwerp is niet zomaar een grafische schil om uw logo of een jas die u zomaar uitdoet of vervangt. Een design moet aansluiten bij uw huisstijl maar vooral bezoekers uitnodigen om te blijven, om contact op te nemen of om tot een aankoop over te gaan. Een design is meer, het moet gaan communiceren met uw bezoekers.

Samen met u maken we de vertaalslag van concept naar een grafisch product gericht op uw doelgroep en doelstelling. Wij streven er naar om keer op keer iets unieks te maken, wat aansluit bij uw huisstijl en de wensen van uw bezoekers. Het web is een bijzonder medium waar volstrekt andere regels gelden dan bij een poster of de productie van een TV commercial.

3: Realisatie

Als we samen met u tot een definitief ontwerp gekomen zijn dan gaan wij ervoor zorgen dat uw (nieuwe) website daadwerkelijk gaat leven en dat u nog meer gevoel krijgt bij het resultaat!

In deze fase gaat het gebeuren, het is gedaan met bedenken en met uitwerken. De technische realisatie is de fase waarin alle ideeën, wensen en grafische elementen tot leven komen. Menu items worden klikbaar, sliders gaan bewegen en realtime koppelingen met Twitter en andere social media worden gemaakt.

4: Testen

Als alles klaar is en u bent er klaar voor dan gaan we samen met u de website publiceren op uw domein. Na oplevering houden we de website goed in de gaten en kunt u ten alle tijden support van ons krijgen!

Na de ontwikkeling van uw website of webapplicatie zal deze voor u ter beschikking worden gesteld op een zogeheten testlocatie. U krijgt toegang tot deze testlocatie en vanaf dit moment kunt u de website gaan bewerken en vullen met uw content. Dit is tevens de periode waarin u kunt ervaren hoe alles werkt en daar waar iets niet naar behoren functioneert kunt u aan ons. doorgeven. Wij passen dit dan nog aan en zorgen er samen met u voor dat de nieuwe website wordt wat u voor ogen had.

5: Oplevering

Pas als u tevreden bent met dat wat op de testlocatie staat zullen we in overleg met u uw nieuwe website of applicatie gaan overzetten naar de definitieve locatie op internet. Samen met u wordt het tijdstip van het online zetten bepaald en zetten wij alles op alles om de beoogde deadline te halen.