Over ons

Onze visie

Wij zijn een innoverend, enthousiast en vooruitstrevend bedrijf met een eigen visie op internet. Wij bieden een totaal pakket aan voor uw bedrijf of organisatie. Klantvriendelijk werken staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent een intensieve begeleiding en advisering van onze klanten en toekomstige klanten. Wij ontwikkelen en onderhouden websites en adviseren bedrijven, maar ook particulieren bij de technische realisatie hiervan.

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is bij ons ten allen tijde vrijblijvend, waarin u wel of niet kunt besluiten om met ons in zee te gaan.Dit eerste bezoek vindt indien u wenst bij u plaats, want daar onderscheid Oz Concepts zich van de rest, persoonlijk contact en service!

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit want uw website draait immers ook 24 uur per dag. Voor, tijdens en na oplevering van uw website, heeft u gegarandeerd de beste Service met een hoofdletter “S”.

Waarom kiezen voor Oz Concepts?

Vanzelfsprekend hebben we korte lijnen, een goede service, komen we onze afspraken na, reageren vlot op e-mails en leveren ook nog mooi werk. Maar het echte antwoord op de vraag waarom voor ons te kiezen zult u vinden tijdens ons eerste kennismakingsgesprek!