Logo

Logo Ontwerp

Een logo is het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Het moet krachtig weergeven waar u voor staat. Een tijdloos karakter is een kernvoorwaarde voor een succesvol logo ontwerp.

Een bedrijf is pas goed herkenbaar met een goed logo. Maar een logo ontwerpen, dat doe je niet zomaar even. Een bedrijfslogo is namelijk vaak het begin van de huisstijl van je bedrijf. Het is daarom verstandig om goed na te denken voordat je een logo gaat ontwerpen. Wat wordt de uitstraling van mijn bedrijf? Moet het logo design serieus, zakelijk of juist speels? Welke kleuren ga ik gebruiken? Al deze vragen komen kijken bij het ontwerpen van een goed logo.

Oz Concepts kan voor u een logo ontwerp maken dat afgestemd is op uw wensen en behoeften!Logo ontwerp, logo design, grafisch design

  • Wanneer u besluit door ons een bedrijfslogo te laten ontwerpen zullen eerst met u bespreken welke uitstraling bij uw bedrijf van toepassing is.
  • Vervolgens doen wij u een aantal voorstellen waaruit u een keuze kunt maken.
  • Hierna zullen wij verder uw logo ontwerpen tot een mooi eindproduct dat is afgestemd op uw wensen en de gewenste uitstraling! 

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo aansluit bij het imago van uw bedrijf.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?