Domeinnaam & Webhosting

 

Domeinregistratie

Succes op het internet begint met het kiezen van een geschikte domeinnaam. Bij Oz Concepts kunt u vrijwel elke domeinextensie registreren. Is de domeinnaam nog vrij? Laat een ander niet met uw naam pronken! Registreer vandaag nog.

Registreer nu uw domeinnaam voordat een ander dit doet

Elke dag registreren miljoenen ondernemers over de hele wereld een domeinnaam. Laat Oz Concepts uw domeinregistratie doen voordat een ander dat doet.

Webhosting

Waarom heb ik webhosting nodig? Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Vergelijk het bijvoorbeeld met een bestand op uw eigen PC. Wanneer u een brief schrijft in Microsoft Word moet u deze opslaan om hem later nog eens na te kunnen lezen. Met een website werkt het precies hetzelfde. Alleen wordt een site meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de computer van een gespecialiseerd bedrijf dat webruimte aanbiedt. Zo’n bedrijf wordt een webhost of hostingprovider genoemd, wij werken hiervoor samen met onze partners die gespecialiseerd zijn in domeinregistratie en webhosting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Us